lauantai 5. toukokuuta 2012

Laakson aluekisat

Tänään oli Laaksolla aluekisat jos olin molemmilla poneilla :) Alica oli mukana kisahoitajana! 
Menin Checkyllä vaan metrin koska nää oli vast meiän tokat kisat ja meiän yhteistyö on viel vähä hakuses :D Se luokka alko 13.15 ja oltiin jo noin 12 perillä joten meil oli hyvin aikaa. Varustettiin yhes checky ja ehin verkata vähän ennen radankävelyy. Rata oli tosi kiva ja aika helppo. Checky käyttäyty tosi hyvin, ei katellu mitään. Verkassa se vähän kuumu ja tuli välillä vahvaks esteen jälkeen, mut rata oli hyvä ja siellä se keskitty tosi hyvin! Sen luokan arvostelu oli A.2.0 eli aikaratsastus luokka, mut tein ihan normaalit tiet enkä ratsastanut mitenkään aikaa. Sijotuttiin kuitenkin puhtaalla radalla yhennekstoista :) 
Andyn luokka 120cm alko vast 18.30 joten meil oli monen tunnin odotus. Ku oltiin checky hoidettu ja laitettu se traikkuun nii Alican kaa katottii rauhas kisoi, käytii syömäs ja talutettii Andyy jost ei kyl tullu yhtään mitään ku sil oli niin paljon energiaa ja se vaan pyöri ja hyppi pystyyn. 
Andynkaa menin jo aikasin verkkaamaan ku se vertyy aika hitaasti ja ehinki sen melkein verkata kokonaan ennen radankävelyä. Rata oli tosi kiva, mut huomattavasti vaikeampi ku Checkyn luokka. Andyl tuli kivoja hyppyjä verkassa ja se oli hyvin avuilla.  Rata meniki ihan hyvin ja Andy veny linjois vaik niis oli hevostenvälit mut sarjan a-osa tippu mut sarjoil meil on ollu ennenki vaikeuksii.
Olin tosi tyytyväinen molempiin poneihin ja ne jakso tosi hyvin odottaa vaik oliki pitkä päivä! Huomenna sit hyppään mun ja Checkyn ekan 110cm ja kirjottelen siit sit illalla!
4 kommenttia:

 1. ihana postaus ja kirjotit kivasti (oot oppinu)! :) noit kuvii vois pistää txtin väleihi nii helpottais lukemista. mut ens postauksee sitte :D laitatko niitä videoita vielä radasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeejee ja joo laitan sit ku saan ladattuu niit koneelle(:

   Poista
 2. Haluuks lähettää ne ke ryhmät mulle vaik fb? Nii tietäisin kuvaanks vaa hetke vai koko pv:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu(: ei siin oo ku kaks ryhmää ja molemmis on kuus ponii eli kivan täyteen ängetty :D

   Poista