maanantai 25. helmikuuta 2013

Nuuksioon muuttaminen

Muutettiin viime viikonloppuna Nuuksioon. Alunperin piti muuttaa heti vuoden alussa mutta muutettiin nyt vasta kun talli oli valmis! :) Ponit on viihtynyt tosi hyvin ja kaikki muutenkin toimii siellä hyvin, vaikka vielä työmiehiä onkin töissä kun jotain pientä pitää vielä rakentaa.

Checky palaa pikkuhiljaa normaaliin liikutukseen ja andyn kanssa ollaan muutama viikko tehty jo laukkatyöskentelyä. Oon tässä lähiaikoina menny myös muiden hevosia aika paljon.

Tänään sain pitkästa aikaa kuvaajan paikalle ja ehdittiin muutama kuva ottaa jopa ulkona ennen pimeää! Ratsastin molemmat ponit maneesissa. Andy oli alkuun aika jumissa ja pohkeen takana mutta onneks lopussa parempi. Checky taas tosi hyvä :) treenasin molempien kanssa avoja, väistöjä ja siirtymisiä.

  

Muutama sileän tunti on täällä viikolla ja kerran mennään hyppäämään tepolle.

33 kommenttia:

 1. Onks toi siis se nuuksion ratsastuskoulun entisis tilois oleva talli? :D ja aik kivan näköne maneesi! Ratsastat muutenkin tosi hyvin ja upeet ponit sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Onks sul oma talli ja maneedi minkä kokonen maneesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo siis oma talli vaa huttuloide :)

   Poista
 3. Haha, mulla on samanlainen loimi, takki ja housut kun sulla! Sul on aika erinomainen maku ;) Mutta varsinainen kysymys, eli onko myös maneesia rempattu vai onko se samanlainen ku ratsastuskoulun aikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa kiva! :D ton loimen andy on kyl voittanu kisoissa :D joo no se on tavallaan sama maneesi mut on sisältpäin laitettu ihan erillailla ja pohja uusittu ja ovet ja kaikkee tollast :)

   Poista
 4. ooi ihanii kuvii !:) härreguuden, miten voikaan olla sama paikka kyseessä, ihan erinäkönen maneesi siel nyt! :D heheh mut kivaaaaaa !! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep toi maneesi on kyl iha super kiva nyt ! :)

   Poista
 5. Uu näyttää siistiltä ainaki toi maneesi! Millon Andy pääsee hyppii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii;) no sil on ny maaliskuus kontrolli nii sit tietää paremmin mut joskus huhtikuus ja sit pääsee ulkokauteen mukaa! :)

   Poista
 6. Muutittekoko Nuuksioon koska Gumbölen maneesi ei oo käytössä vai siks et siellä on nykyää niin hyvät olosuhteet harjoittelulle? Ja ootteko Nuuksiossa pysyvästi vai vaan sen aikaa ku maneesia ei voi Gumbölessä käyttää?
  Sun blogi on kyl tosi kiva ja ponit hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltais muutettu nuuksioon vaik gumbölen maneesi ois pysyny kunnossa. Meiän oli tarkotud mennä nuuksioon heti kun se maneesi ja talli tuli valmiiks:) ja ei mennä gumböleen takasin

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää poistin vahingos sun kommentin enkä ehtiny lukee :D

   Poista
 8. perus ettet osaa käyttää mitää et ees tätäkää .. blondi.. ^^ mut kui siisti toi maneesi, tuun sinne nii pia ku päääsen;) andy ei näytä enää nii suomehevoselt!! jee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli vahinko ja en osaa palauttaa sitä kommenttii ! :D sun on pakko tulla;) ja nii andy näyttää ehkä jo vähä paremmalt :D

   Poista
 9. moi naapuri !! ♥

  Andy on laihtunu! :) siit tulee taas pia lihaskimppu ja sillee :D sykerö on kyl ihana ja hieno :) kiva postaus tää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapuriii!<3
   Tää postaus oli lyhyt ja tylsä :D ja niii no on se jo aik hyvi laihtunu mut se on vielki tollanen lihakseton pullerooo :D

   Poista
  2. mut siit tulee hieno ku sä laitat sen kuntoo! :) eikä ollu mikää tylsä! :D mä haluun tulla kuvaa sau joskus ;))

   Poista
 10. Voisitko joku kerta tehä postauksen sun ratsastuskehityksestä ja historiasta? Niiku et missä alotit ja miten kehityit tälle nykyselle tasollesi? Ja kuvia kans eri ajoista. Oot tosi hyvä ratsastaa ni olis tosi mielenkiintosta nähä koko sun ratsastushistorias :) Kiitti jo etukätee jos jaksat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin mä kyl tehä jos vaa jossain vaihees ehin ja löydän vanhoi kuvii!:) ois kiva kyl tehä joku vähä erillainen postaus jossain vaihees :) ja kiitos paljon!

   Poista
 11. Voi vitsi teidän menoo on niin kiva kattella. Katoin just tubesta KAIKKI videot putkeen ja voi vitsi kun olis joskus noin hyvä kun sä :D Ihan supereita ootte!!:) Tsemii tälle kaudelle!

  VastaaPoista
 12. Millon tulee uus postaus? Sun blogis on tosi kiva ja sun pitäs postailla useemmin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mun pitäis kyl postailla useemmin mut en oikee vaa ehi.. Yritän täs joku päivä!:)

   Poista
 13. Mä ootan vielkii niit ruusukketi <3 ois kiva saada ne sillee et esittelet vaikka hienoimmat videolla ja sit kaikista sellai ns. yhteis kuvaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no videoo en lupaa mut kuvii voin laittaa vaik jonku postauksen yhteydes :)

   Poista
 14. Missä Kamu on nykyään? Vai miks se ei oo enää sulla..

  VastaaPoista
 15. Osaisko joku täällä suositella Nuuksio/Veikkola/Nummela -alueilta hyvää tallia, johon sais yksityishepan (puoli tai täyshoidolla)ja parhaimmillaan valmennustakin? Kiitti! Saa tulla vaikka mun omaan blogiin kommentoimaan tai pistää mailia.

  VastaaPoista
 16. Onks tuolla lämmitetty maneesi ja millä nimellä talli kulkee nykyään, kun en löydä netistä? Suosittelisitko ku ollaan ettimässä uutta tallia?:)

  VastaaPoista