maanantai 7. toukokuuta 2012

Eiliset Laakson kisat !


Oltiin myös eilen hyppäämäs Laaksolla. Kisat alko yheksältä, joten jouduttiin olla jo ennen kaheksaa paikalla. Johku tuli sinne meitä auttamaan vähän yli kaheksan ja alettiin sillo varustaa Checkyä. Lähin metrissä Checkyn kans kolmantena joten verkkasin sen melkein kokonaan ennen radankävelyy.  Checky oli verkassa tosi kuuliainen mut silti menossa ja teki hienoja hyppyjä(:  Radalla Checky oli välillä vähän vahva mut mentiin kuitenki puhtaasti. Ei sijotuttu ku niin vähän lähtijöitä eli pari vaa sijottu.
Ei kauaa jouduttu odottaa ku 110cm alko. Jälki ilmottauduin siihen lauantaina joten lähin ekana. Ekana on kyl mun mielest hyvä lähtee ku ei nää miten muut menee :) Verkassa Checky kuumeni vähä ku hypättii sen verra isompaa. Radalla se kuitenki kuunteli tosi hyvin. Sarjalle tultaessa poni oli vähä vahva nii toin sen aika huonosti joten a-osa tippu. Muuten iha hyvä ekaks meiän 110 :)


'


Checkyn radan jälkeen otettiin heti andy traikust ulos kävelemään ku sen luokka alko heti 110cm jälkeen. Andy oli tosi rauhallinen kävellessä ja aluks verkassakin vähän tahmee. Hyvin se siitä kuitenki verty ja teki hyviä hyppyjä verkassa sekä radalla. Radalla se meinas välillä jäädä hidastelemaan nii sitä piti vähä auttaa.  Tuli puhas rata ja oltiin nopeimpii poneja ja sijotuttii sit yhennekstoista ku nopeet hevoset meni meiän ohi. 

4 kommenttia:

  1. wau ootte nii upeitaa !! :D checky on älyttömän kivan näkönen, ihanku pieni hevonen mut silti jotenki niin poni :D loistavaaa laura hienosti ratsastettu :) (niinku aina!) :D

    VastaaPoista
  2. Oli pakko ryhtyä lukijaksi heti, kun oli niin kivan oloinen blogi! :) Tsemppiä tulevalle kisakaudelle!

    VastaaPoista