keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Treenaus jatkukoon

Mulla oli tänään ihan aamusta Checkyn kanssa Jannen tunti. Aluksi menimme alkuravit itsenäisesti ja laukassa aloitettiin suoraan työskentely. Tehtiin pitkille sivuille voltteja, joissa piti koota paljon ja ajatella piruetti laukkaa. Voltin jälkeen piti keventää istuntaa ja antaa ponin laukata vähän isommin. Aluksi Checky ei keskittynyt ja ei ollut ihan mun kanssa, mutta loppua kohden parani ja poni oli tosi hyvä!
Hyppääminen aloitettiin pienillä innareille ja parilla pystyllä. Aluksi poni meni vähän lujaa, mutta sain sen melkein heti korjattua ja loppu ajan oli aivan super. Hypättiin lopuksi vähän uusinta harjoituksia niin, että tultiin esteitä vinolla linjalla. Tässä tuli yksi kielto, mutta se oli mun oma moka kun ei tullut paikkaa. Tunnista jäi tosi hyvä mieli ja olin ihan tooosi tyytyväinen poniin. :)

Candylla mulla ei ollu tänään tuntia, joten menin sen itekseni semmosella yleisellä kentällä. Menin eka aika pitkät alkuravit, jossa taivuttelin paljon. Otin myös laukkaa samalla idealla. Verkan jälkeen ajattelin tehdä vähän pohkeenväistöjä, joka ei sitten mennyt ihan niikuin piti. Candy ei ymmärtänyt mitä halusin ja väistö oli tosi epätasainen ja takaosa jäi pahasti. Tein niitä muutaman kerran, että saatiin vähän ideasta kiinni. Luulen että Candylla ei Belgiassa paljoa koulua treenailtu, kun se ei vaikuta osaavan mitään. :)
Annoin väistöjen jälkeen sen hetken huilata ja sitten aloin työstää vähän ravia. Siinä keskityin tosi paljon ettei se menisi kuolaimen alle. Tuli ihan hyviä pätkiä, mutta kun se alkoi väsymään niin se ei jaksanut enää keskittyä. Työstin viellä ihan hetken laukkaa, jonka jälkeen otin loppuravit. Kävin vielä kävelemässä pikku maastolenkin ennen kuin vein sen talliin.tuitui :3

Kävin vielä kuvaamassa Vilmaa kun se oli ratsastamassa, jonka jälkeen annoin hepoille neljän ruuat. Loppu päivän aatteltiin ottaa Vilman kanssa rennosti ja syödä pitsaa. Nukkumaan olisi tarkoitus mennä aikasin, koska huomenna on taas aikasin Jannen tunti, johon menen tällä kertaa Candylla.

9 kommenttia:

 1. Ei vitsi candy näyttää sopusuhtaselta noissa missä ei mee kuolaimen alla! Magee! <3 ihanaa ku oli taas kuvia :) meet nii hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe se on vähä hassu ku ei oikee ymmärrä mitään :D

   Poista
 2. Hieno Candy! :) mitä sille sun toiselle ponille kuuluu? :) meinaatteko myydä nyt jommankumman poneista? Ihania kuvia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Andyy viel kuntoutetaa mut syksyllä pitäis päästä pikkuhiljaa ratsastaa:) ei myydä nyt vielä, talvella vasta :)

   Poista
 3. Hei tee se varustepostaus sun kamoista ja hevosten kamoista :)
  Oliko täällä joku postaus Candystä, kun en oo nähnyt tai kuullut koko hevosesta. Voisitko kertoo tästä jotain?

  VastaaPoista
 4. Joo no heppojen kamat oon jo kuvannu:) ja kerroin candystä kyl vähä aika sitten :)

  VastaaPoista
 5. Hei. Olet omistanut Komin (Comet Golden Heart). Komi on myös ollu meillä joskus ja nyt haluaisin saaha yhteyden nykyiseen omistaan. Olisiko sinulla hänen yhteystietoja? =)

  VastaaPoista
 6. Sul on tosi kiva blogi! :) voisiksä tehä joskus videona tai kuvina sun ratsastusvaatteet, esim .ridahousut,hupparit ja paidat,takit yms . :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) joo voinhan mä joskus mut niit on kyl aika paljoooon :D

   Poista