keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Fredden valmennus

Meillä oli iltapäivällä Fredden, eli Piian miehen valmennus, koska Piia oli käymässä Suomessa. Tunnit oli melkein peräkkäin, joten otettiin molemmat hepat Piialle mukaan. Meiltä kestää kävellä Piialle muutama minuutti joten matka ei ollu pitkä.

Ensin menin Candyllä ja se oli paljon reippaampi kuin eilen. Aloitettiin ravissa ravipuomeilla ja heppa oli ihan ihmeissään ja tarjosi koko ajan laukkaa. Nopeasti se kuitenkin ymmärsi ja rentoutui lopuksi. Tultiin samaa tehtävää myös laukassa ja se oli alusta asti siinä parempi kuin ravissa. Sen jälkeen alettiin tulemaan innaria ja siihen lisättiin pikkuhiljaa esteitä. Innari oli aluksi aika mielenkiintoinen, koska Candy ei tiennyt minne se jalkansa laittaa :D. Radalla tuli muutamia hyviä hyppyjä silloin kun se oli paremmin kontrollissa. Tänään minusta tuntui jo siltä, että osasin ratsastaa sillä paremmin ja tajusin jo vähän mitä piti tehdä.


me suomalaiset ja fredde! :)

Checkyn kanssa aloitettiin melkein heti Candyn jälkeen. Se oli alusta asti herkkä ja hyvin menossa... Aloitettiin samoilla puomeilla ravissa ja laukassa ja checky teki ne koko ajan hyvin, vaikka itsellä etäisyydet hevosen jälkeen oli vähän hukassa. Innarit ja esteet meni ihan hyvin, paitsi linja sarjalle oli ponille vaikeampi kuin hevoselle joten siihen tuli muutama kielto. Toivon checkyltä pientä malttia ensi valmennukseen...
En tajunnu mitä fredde sano mulle, niin vilma tulkkaa :D

Käytiin tänään myös heppakaupassa joka oli tosi hieno. Ostettiin sieltä Candylle paljon kamoja, kun mitään ei tullut sen mukana ja eilen mentiin laina kamoilla. Huomenna hepoilla vähän kevyempää kun mennään maastoilleen :) Videoita on tästä ja eilisestä päivästä mutta niitä en nyt tänään jaksa laittaa koska haluan nukkumaan..

13 kommenttia:

 1. candy on kivan näköne! :) sykerö on super söpö tos ekassa kuvassa!! :DD hehee ;) kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee poni ollu vähä innossaa :D candy on ollu hieno<3

   Poista
 2. Ketä muita suomalaisia siellä on? Onks sun vanhemmatkin siellä?
  Tosi kivoja kuvia! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juho ja cia:) ja äiti toi mut tänne ja oli muutaman päivän ku halus nähä hepan ja lähtee ny tänää pois et ollaa vilmankaa kahestaa :) kiitti!

   Poista
 3. Ois kiva jos esittelisit ne varusteet;) teillä on aina niin hienot kamat:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitti ja joo voisin esitellä:) haluisiksä niiku kaikki vai vaa uudet ku meil ei oo kaikkii tääl mukan :D

   Poista
  2. Eka ne sun uudet ja sitten joskus ku meette kotiin ni kaikki!!! ;)

   Poista
 4. onnee uudesta hepasta! :) Checky näyttää ihan super kivalta ratsastaa :D

  VastaaPoista
 5. Puhuuks toi Fredde suomee ku tos kerrot et vilma tulkkaa vai? :) ja checky on tosi hieno ja toi sun uuski näyttää tosi kivalt! onnee kisoihi sen kaa sitte ku meette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se puhuu ruotsii tai enkkuu nii sen takia vilma tulkkas :D ja kiitos tosi paljon!:)

   Poista
 6. onks checkyl uudet jalustimet? :)

  VastaaPoista