maanantai 17. kesäkuuta 2013

hyvin menee ja sääkin mitä parhain

Otsikko oli siis sarkasmia... Vettä satoi melkein koko viikon joten ei päästy hyppäämään maastoesteitä ja muutenkin valmennuksia peruttiin koska kentällä ei edes voinut ratsastaa. 
Janne on pitäny meille estetunteja sekä candyn että checkyn kanssa. Tunnit on ollu kivoja ja ollaan tehty hauskoja tehtäviä, mutta tehtävien annot menee meiltä joskus ohi ja enemmän palautetta jäin kaipaamaan. Ohjasajo oli mulle ihan uusi juttu ja sen Janne opetti mulle checkyn kanssa perjantaina. Rataa hypättiin Lauantaina checkyllä ja Vilma lipolla. Molemmilla oli huono fiilis tunnin jälkeen vaikka ei se mikään katastrofi ollut. Checky oli heti alkuun tosi huono enkä saanut korjattua sitä paremmaksi. Muutama kielto ja vähän enemmän huonoja lähestymisiä. Kuvia ei ole valmennuksista koska oltiin Vilman kanssa tunneilla yhdessä.
Eilen ajattelin maastoilla Checkyn kanssa, mutta menin maneesin koska satoi kaatamalla. Se oli ihan hyvä koska Checky oli läpiratsastuksen tarpeessa. Vilma kuvaili ja neuvoi samalla. Mentiin vähän kauemmin kun ajattelin mutta loppuen lopuksi Checky oli hyvä.Lipo ja vilma :)

6 kommenttia:

 1. uuu sulla on uudet pökät! :3 toi finland huopa sopii sykerölle :o ootte hienoja! <3 tää oli kiva ku täs oli ridakuvii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyl oikeestaa en oo vaa käyttäny niit ja joo andy sai sen pmii :D haha kiitti ! <3

   Poista
 2. Tee se varustepostaus sun kamoista, heti kun ehit :)

  VastaaPoista
 3. Mitä aijotte tehä andyn kanssa, kun se vaan saikkuilee? Ja myyttekö Checkyn tai Andyn, kun ponivuotesi loppuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. andy tulee jossai vaihees normaalii käyttöö ja myydää molemmat :)

   Poista