keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Heppojen kuulumiset ja muutamat kisat

Nyt on kesä ohi ja viimeiset ulkokisatkin oli muutama viikko sitten, aika mennyt hirveän nopeasti.. Pepe ei ole päässyt Hyvinkään kisojen jälkeen ollenkaan kisoihin mukaan kun kaviossa oleva halkeama ei ole parantunut kunnolla. Sileällä ollaan kuitenkin noin kuukaus päästy tekemään töitä muttei vielä hyppäämään. 
Candyllä on treenatta normaalisti, vähän silläkin oli taukoa väärän kengityksen takia..
Lappeenrannassa Candy hyppäsi molempina päivinä racing luokat puhtaasti ja oli tosi hyvä ratsastaa vaikka oli muutaman viikon tauko kisoista.
 Ennen racingin finaalia Manuel tuli portugalista valmentamaan Suomeen ja kävi myös meidän luona Nuuksiossa. Hypättiin pitkästa aikaa kunnon rataa kotona ja meni kyl tosi hyvin, vaikka aluksi Candy pelkäs vähän pitkää vettä :D

Racingin finaalissa 125cm meillä tuli molempina päivinä yksi puomi. Harmitti tosi paljon koska ei päästy uusintaan ja muuten radat oli tosi hyviä. Sijotuttiin kuitenki kuudenneksi koko finaalissa. Ne oli tän kauden viimeiset ulkokisat ja nyt taas joudutaan siirtymään halliin.
 meiän tiimi ♥
Candyn kanssa ollaan oltu kaksi kertaa ypäjällä hallikisoissa. Ekana viikonloppuna tuli kaksi puomia 125cm ja nyt viime viikonloppuna molempina päivinä yksi puomi. Candy ollut vähän erillainen ratsastaa hallissa kun ulkona, mutta eiköhän kohta ala taas sujumaan :)
Kesän jälkeen meillä on ollut kaksi Pantsun valmennusta ja muuten kotona ollaan treenailtu normaalisti. Tein teille pienen videon josta näkee vähän laakson ja ypäjän kisoja sekä piian valmennuksia.
Pepellä on ensi viikolla ensimmäiset este treenit ja sen kanssa mennäänkin Tampereelle reilu viikon päästä hyppäämään joku pikku luokka, mutta candy saa pienen kisa tauon.


5 kommenttia:

 1. Hei!
  Saisko linkin videoon? Kiva kun postasit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.youtube.com/watch?v=Mfa-or5pfZs
   eikse video näy tossa postauksessa? :D

   Poista
 2. Lukee että video ei ole käytettävissä.

  VastaaPoista
 3. Tää sun blogi on tosi kiva! Ja kiva et kirjotat ain nii paljon ja hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tuli taas postaus!! Alatko taas kirjotella tänne blogin puolelle??!

  VastaaPoista