perjantai 30. toukokuuta 2014

Korpikylän, Turun ja Ypäjän kilpailut

Kolme peräkkäistä viikonloppua ollaan oltu nyt kisoissa. Pepekin ehti Turkuun ja Ypäjälle mukaan :)
Korpikylän kisat oli heti meidän lomamatkan jälkeen ja oli outoa ratsastaa reilu viikon tauon jälkeen.. Siellä oli siis ensimmäinen racing osakilpailu ja ekana päivänä mulla ja Candyllä tuli 120cm luokasta yksi puomi alas. Toinen päivä meni paljon paremmin ja saatiin puhdas rata 120/130 luokasta. Näissä nuorten hevosten racing osakilpailuissa kaikki puhtaasti menneet ovat siis "voittajia" eli niissä ei erityisemmin sijoitu.

Seuraavana viikonloppuna lähdettiin Turkuun. Perjantaina käytiin päiväseltään hyppäämässä yksi 110cm luokka Pepen kanssa. Ne oli meidän ekat kisat ja ehdin hypätä sillä vain kerran tosi pitkän tauon jälkeen ennen näitä kisoja. Rata meni puhtaasti ja muutenkin Pepe käyttäytyi kisapaikalla super hyvin :)


Lauantai aamuna tultiin aikasin Candyn kanssa Turkuun. Menin vaan racingi osakilpailun luokan 120cm, joka meni puhtaasti. Candyn kanssa jäätiin sinne yöksi koska sunnuntaina meidän luokka oli ihan aamulla. 120/130 luokka sunnuntaina meni myös puhtaasti vaikka rata oli paljon epätasaisempi ja verkka meni tosi huonosti.
 Äiti kävi hakemassa sunnuntai aamuna Pepen nuuksiosta koska päätinkin mennä sillä vielä sunnuntaina 125cm luokan. Rata meni puhtaasti ja oltiin siinä neljänsiä ja samalla saatiin kvaali sm kisoihin. Olin ihan super tyytyväinen molempiin heppoihin kun ne teki niin hyviä ratoja :)
Viime viikonloppuna oltiin Ypäjällä kisoissa. Perjantaina käytiin taas päiväseltään Pepen kanssa ja mentiin vain yksi 130cm luokka. Pepe oli verkassa tosi huono ja mun oli vaikea ratsastaa siellä kun se oli niin pieni ja Pepen kanssa pitäisi päästä paljon laukkaamaan eteen. Alkurata menikin tosi huonosti, en saanut ratsastettua yhtään paikkaa ja Pepe oli pahasti pohkeen takana. Onneksi rata parani loppua kohden ja loppu rata olikin tosi hyvä. Mentiin puhtaasti ja uusintakin oli puhdas, mutta myöhemmin ilmoitettiin että sainkin jos perusradalta yhden aikavirheen. Sijoituttiin kuitenkin ja olin tosi tyytyväinen koska oon päässyt treenaamaan Pepellä niin vähän.
Lauantai aamuna tultiin Candyn kanssa Ypäjälle. Siellä oli kolmas racing osakilpailu. Lauantain 120cm meni puhtaasti mutta Sunnuntailta tuli yksi alas. Se harmitti tosi paljon koska vain puhtaista radoista saa niitä pisteitä eli sunnuntailta ei saatu yhtään. Candy alkoi olemaankin vähän väsynyt kun oli kolmas viikonloppu peräkkäin, nyt se onneksi saa taukoa :)


Pepestä en löytänyt kuvia Ypäjän kisoista eli jos joku tietää niin kiva jos linkkaa! :) Ens viikolla meillä on Piian valmennukset maanantaina ja tiistaina. Pepe osallistuu vaan maanantaina koska lähdetään loppuviikosta ypäjälle sm:iin. Vähän jännittää miten siellä menee koska en ehtinyt mennä kun muutamat kisat mutta ainakin sieltä saa lisää kokemusta.. :)

16 kommenttia:

 1. Onks sulki nykyää antares vai oliks toi fian (jos oli miks käytit :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on fiian ja halusin vaa kokeilla millane se on jos itekki ostan :)

   Poista
 2. Olette edistyneet nopeasti ja hienosti kummankin hevosen kanssa! Hienoa, tulet pääsemään varmasti vielä pitkälle!! :)

  VastaaPoista
 3. Mua häiritsee hirveästi sun blogin nimi :D "Laura's show jumping blogger" eli "Lauran esteratsastus bloggaaja". "Laura's show jumping blog" eli "Lauran esteratsastus blogi" olisi oikea muoto. Anteeksi, häiritsee vain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki tiiän ja mun piti sillo aluks vaihtaa se ku tajusin et se on väärin mut nyt vaa jotenki jääny, sorii :D

   Poista
 4. ei voi kun ihailla teiän menoo, noin isot luokat vähällä reenillä puhtaasti! :o kaikkee hyvää teille jatkoon!

  VastaaPoista
 5. Ootte huippuja! :D ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Toi Pepe on kyllä hienoin hevonen mitä Suomessa oon nähny... Ihanaa seurata teidän kehitystä ! Tsemppiä kesän kisoihin <3

  VastaaPoista
 7. Voitko laittaa vidoita suorituksista? Kiinnostaisi varsinkin pepen radat nähdä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin jatkossa yrittää laittaa radoista videoita :)

   Poista