maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ypäjän ja Keravan kisat ja muut valmennukset

Ypäjällä oltiin hyppäämässä Candyn kanssa vaan yhtenä päivänä. Menin 110cm ja 120cm, joissa molemmissa tuli yksi puomi. Ekassa luokassa Candy hyppäsi paljon huonommin ja ei keskittynyt ollenkaan. Onneksi toinen rata oli paljon parempi ja Candy hyppäsi normaalisti.


Viime viikonloppuna oltiin Keravalla ensimmäisissä ulkokisoissa ja menin Candyllä pelkän 110cm.  Verkka oli todella huono, sitä valvottiin huonosti ja siellä oli koko ajan tosi paljon ratsukoita jotka ei varonut yhtään. Candy oli siellä hermostunut, joten hyppäsikin huonommin, mutta radalla oli taas parempi ratsastaa. Uusinnassa en paljon uskaltanut aikaa ratsastaa koska emme edes kotona ole harjoitelleet sitä Candyllä. Puhtaalla radalla oltiin silti toisia :)

Mulla on tosi huonosti nyt kuvia, joten tein pienen videon mun ja Candyn viimeisimmistä valmennuksista. Siinä on myös pätkä noin kuukausi sitten olleesta Piian valmennuksesta ypäjällä, josta huomaa että Candy hyppää jo nyt paljon paremmin. 
 
 
Huomenna lähdemme Miamiin loma matkalle ja hepoilla eka viikko vähän lomailua ja heti kun tullaan takasin niin mennään Candyn kanssa korpikylään kisoihin! :)

6 kommenttia:

 1. Super hyvän näköistä menoa! Tsemppiä kaudelle! :)

  VastaaPoista
 2. Ompa kivan näköstä menoa! Mitkä päivät se tuut hyppäämään korppariin? Pitääkin muistaa kattoa teijän rata kun kerran meijän kotitallille tuutte! :) Muistanks mä ihan väärin vai oliks sä Chekyllä hyppäämässä noi samat kisat viime vuonna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyppään la ja su! ja joo oltiin checkyn kans viimevuonna :)

   Poista
 3. MIstä ootte ostannu ton geelin satulan alle ? Ihan huipun näköistä menoa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muista mistä me ollaa just toi ostettu mut noita saa horzesta, hipposportista ja no melki jokasesta heppa kaupasta :) kiitos paljon!

   Poista