perjantai 7. joulukuuta 2012

Talvi fiilistelyy!

Tultiin Andyn luokse tänne Tampereelle ku on pidempi loma koulusta. Checky otettii mukaan nii ei tarvitse sen liikutuksista huolehtia :) Tääl on hirveen kylmä ja luntaki on tullu jonkun verran nii checkyllä oon menny vähän kevyemmin.

Andy oli taas lihonu hieman ja karva on kasvanu :D se näyttää nykyään ihan suokilt! Pari kuukautta pitää vielä sitä taluttaa mut sen jälkeen toivottovasti saa alkaa tekee enemmän töitä!
 Checkyn kanssa oltiin raviradalla irrottelemassa, poni oli iha innoissaan taas kerran :) Eikä tullu tilsoja vaikka luulin ettei pystyis menee paljon ku ois nii pahat tilsat. Menin lopuksi raviradan keskelle ravailemaan ja rauhottelemaan ponia mutta ei siitä ollu paljon hyötyä koska se oli nii innoissaan :D
Lunta satoi aika paljon joten kuvat on aika huono laatusia.Lähetään sunnuntaina Checkyn kanssa kotiin ja Andy jää tänne vielä lomailemaan :)

7 kommenttia:

 1. Minne muuttavat ponit kun gumböle menee remppaa ?

  VastaaPoista
 2. Miks Andy on Tampereella ja mitä se tekee siel?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska se on toipilaana nii sil ei pysty muutaku käveleen. Se on sellases kuntoutuskeskukses jossa ammattilaiset kuntouttaa sitä pikkuhiljaa ja kattoo miten sen jalka lähtee paranemaan. Siel on myös vesimatto jossa andy on päivittäin :) Andy tulee takasi parin kuukauden pääst.

   Poista
 3. Onks ne Laukon Kartanolla? :)

  VastaaPoista