maanantai 26. marraskuuta 2012

TRS kisat ja Hallimestaruudet

Viikko sitte viikonloppuna oltiin Niihamassa hyppäämässä metri checkyn kanssa. Puhtaalla radalla ja nopeimmalla ajalla voitettiin se luokka.

Viime viikonloppuna oltiin taas Niihamassa. Siellä oli ponien hallimestaruudet 115cm. Ennen mestaruus luokkaa menin verkkaluokaksi 105cm luokan joka meni puhtaasti, muttei sijotuttu koska en halunnu ratsastaa aikaa vaan halusin mahollisimman hyvä radan alle :) Checky oli tosi kuuliainen koko päivän ja tokassa luokassa oli jo paljon tasasempiki :) mestaruus luokkakin meni "puhtaasti" mutta en ollu radankävelyssä huomannu että maali linja on toisella puolella ku viimenen este ja sitä etsiessä mulla meni hirveesti aikaa ja sen takia tuli paljon yliaika virheitä :( Oltais muuten päästy checkynkanssa uusintaan! Oon ihan hirveen tyytyväinen kuitenki tohon koko päivään ja alkaa pikkuhiljaa tuntuu siltä et meiän kova treeni näkyy tuloksissa!
Checkyllä on nyt viikon hyppytauko ja sitten mennään taas Tepolle. Jouluna ponilla on loma jonka se on ansainnu pitkän kisakauden jälkeen ! :)

4 kommenttia:

 1. Onnee hyvästä menestyksestä c:

  VastaaPoista
 2. Oi ootte Niihamassa ollu!! Alotin siellä ratsastaan joskus ala-asteella ja trs:n jäsenenä tietty ;) Paljon muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tienny et säki oot ratsastanu :D joo se on kyl kiva paikka vaik en oo käyny ku vaa kisois :)

   Poista