perjantai 16. marraskuuta 2012

treenejä ja maajoukkue katsastukset

Anteeks pieni postaus tauko, mutta en oo vaan ehtiny tulla päivittämään mitään.
Hihsin jälkeen kisoissa ei olla oltu, seuraavat kisat on nyt viikonloppuna tampereella ja seuraavalla viikolla on hallimestaruudet. Valmennuksissa ollaan käyty tosi paljon, vaikka checkyllä onkin ollu nyt rankkaa niin virtaa sillä näyttää riittävän ja sitten varmasti vielä enemmän kun ilmat kylmenee.
Heti hihsin jälkeen oli Pantsun kaksipäivänen valmennus jossa kokeiltiin uutta gägi kuolainta ja poni meni sillä ihan super hyvin. Kisoissa tuolla kuolaimella ei saa mennä joten en sillä jatkossa treenaa, Piia halusi vain nähdä miten menee kun poni on tasasempi.
Maajoukkue katsastusleiri oli viime viikonloppuna. Siellä oli paljon uusia ja tuntemattomia ratsukoita. Mentiin sama rata seka lauantaina että sunnuntaina. Rata oli tehty aika vaikeaksi, paljon linjoja ja sarjoja. Tuli ihan hirveästi kieltoja, tippumisia ja yks kolariki tuli. Checky oli lauantaina aika villi ja mä myös sähelsin niin tuli muutama kielto. Sunnuntaina sain korjattua omat virheeni ja rata oli ihan super hyvä! :) Eilen sain kuulla, että Checky valittiin A-renkaaseen.
Eilen torstaina oltiin Tepon valmennuksessa. Sain paljon vinkkejä omaan istuntaan ja käsien joustavuuteen. Kun löysin oikean rytmin niin checky rentoutui ja loppu tunti menikin jo aika hyvin  :)Tossa teille videoita viime valmennuksista!
Huomenna mennäänkin tampereelle, andy jää sinne kuntoutukseen ainakin jouluun asti ja checky tulee kisojen jälken kotiin :)

love you ♥

13 kommenttia:

 1. asuuks ponit/checky viel gumboles?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyl ne on mut nyt andy menee tampereelle kuntoutuskeskukseen ja tulee varmaa vasta takasi ku ollaa löydetty uus tallipaikka :)

   Poista
  2. mist te etitte uusii paikkoi/miks? kiva blogi :)

   Poista
 2. Ponillas on kyllä ihana laukka! Teidän meno näytti todella sujuvalta :)

  VastaaPoista
 3. katottii muute just ellunkaa et on ihana laukka! :DD ^ mut vihdoi ihana postaus! ootte ihan parhait ja meette hyvin! ja onnee viel kerran <3 toivotaa et nyt alkaa sujuu paaaaljon paremmi ja saatte miljoonii voittoi, mitä ansaitsette ;)

  tos videol toi yks sarja väli jäi vähä lyhyeks.. :D sykerö on ihanin! selvii kaikist esteist puhtaasti vaikka mistä hyppäis.. oot kyl hyvä ridaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on ja ny sen laukka on viel parempi ku on oppinu kokoo ;) haha alica oot söpö ja kiitos paljon <3 kattoo ny, alan pikkuhiljaa oppii menee sil ;)) ja nii jääki :D tuli vähä isosti sisää... mut se pääsee yli ku mä en vaa sählää :D ;)

   Poista
 4. Oikee helmi toi sun ponis, pidä hyvää huolta!

  VastaaPoista
 5. Vautsivau, todella näppärä poni ja hienoa ratsastusta! :)

  VastaaPoista
 6. kolari ? ketä siellä on kolaroinut ja mitä on tapahtunut ? ;oo

  VastaaPoista