keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

HYVIÄ UUTISIA !

Ihan ekaks haluun ilmottaa et tänään sain tietää et mut ja andy valittiin PMiin !!(: Oon tosi onnellinen, ku se oli mun tän vuoden päätavote mut välillä kyl tuntu et se on mahoton saavuttaa ku ei helppojakaan ratoja maaliin päässy.. mut nyt on kuitenkin helpottunu olo ku mut sinne valittiin nii ei enään tarvi ottaa paineita et pitää saada hyviä tuloksia päästääkseen sinne. Pari viikkoo on aikaa ennen ku on se viimeistely leiri ja siitä on sit enää muutama viikko nii on ne kisat.

Viime vkloppuna oltiin ponejen kanssa käymässä liedossa, kansallisissa kisoissa.
Checkyn kanssa mentiin ponicupin III osakilpailu 110cm. Koko vklopun oli satanu ihan hirveesti nii se kenttä oliki ihan kauhee. Muutamasta kohasta se oli tosi liukas mut muuten se piti kuitenkin iha hyvin vaikka näyttiki ihan kauheelta :D Verkka oli maneesissa ja checky oli siel tosi kiva(: Radalla mä laitoin checkyy normaalii enemmän eteen koska pohja vei sen laukkaa nii paljon pois. Jossain kohissa tuntu et checkyn takajalat liukuu siel peräs vaa ku oli nii liukasta mut pistin vaa jalkaa ja se hyppäs vaik se tuli aik huonoon paikkaan :) ! arvostelu oli Am5 eli puhtaat radat uusii nii meil tuli perusradalt puhas nii päästii uusintaan. Siin oli hetki aikaa ennenku uusinta alko ja otin viel ennen rataa pari hyppyy. checky ehkä tuntu vähä väsyneeltä ja radalla tuliki yks kielto mut se ei ollu nii paha ku se ei vaa jotenki huomannu sitä ku käänsin sen sille aika tiukasti.. oltiin kuitenki yhdeksänsiä, ekoja ei sijottuneita mut kai me jotai pisteitä saatii :D
Yhdessä sit sovittiin et en andyllä ollenkaa starttaa ku se pohja oli menny paljon pahemmaks ja andyn luokka ois kuitenki ollu 120cm.
Seuraavat kisat on sit ens viikolla meiän omalla kotitallilla ja sit mennään Saloon :)

10 kommenttia:

 1. sun ois pitäny kirjottaa ISOLLA et mä ilmotin ekana sulle pmist ;DD noeiii tsemppii si sinne jos ei nähä ennen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah jooo!:D ilman sua en tietäis niist vielkää:DD:D ja kiitti sitä tarvitaan!(:

   Poista
 2. Voitko kertoo miks viltsu lopetettii, vai onks se tosi henk.koht juttu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sen uudet omistajat ei meille siitä kauheesti kertonu, takajalkaa sil piikitettii ja sai siitä sitten jonku pöpön ja jouduttiin lopettaa ku oli niin huonossa kunnossa, ei meille kerrottu enempää :(

   Poista
 3. ei sua olla vielä valittu, sut on vasta kutsuttu viimeistelyleirille. Munaat sen, niin et ole mukana joukkueessa.

  Mutta ottaen huomioon, että maistelet varmasti nurmea Ypäjällä, niin hyvän valinnan ovat tehneet. Yllätyn suuresti jos pääset maaliin.

  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut on nimetty joukkueeseen eikä sitä muuteta ellei poni hyppää huonosti nurmella tai vettä. Vaik hylkyi on tullu pari nii ei se tarkota et meiät joka kisas hylättäis. Jos haluat valittaa pääsyäni joukkueeseen nii valita liitolle joka päätöksen on tehnyt :) ja jos jatkossa kommentoisit omalla nimelläsi :)

   Poista
  2. oon samaa mieltä lauran kaa että voisit edes uskaltaa kertoa nimesi! :D toi on aika noloo tulla pätee ku on kateelline eikä edes omalla nimellä :o

   Poista
  3. Ei kestäny kauaa et sait sen kateuskortin heitettyä pöytään. Keksikää paremmat jutut - jotkut eivät ole kateellisia sun lentotaidoista sry.

   Ainii, ja 5/6 hylkyy on ihan hyvin :)

   Poista
  4. Taidat olla tosi kateellinen ku Laura on valittu joukkueeseen! Laura on hylätty kolme kertaa tällä kaudella andyn kanssa ja sillä on 6 puhasta 120-125cm. Joka on tosi hyvin ku poneille noi on tosi isoja esteitä(: kyllä noita muitaki poniratsukoita hylätään jatkuvasti..

   Tsemppiä Lauralle kisoihin ! Pärjäät varmasti hienosti :)

   Poista