sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

kotikisat ja Salo Horse Show :)


Keskiviikkona kotitallil oli taas seurakisat jos menin checkyl 110 ja andyl kisojen ulkopuolel 120-130. en ollu hypänny vähää aikaa ku poneil oli semmonen reilu viikon hyppy tauko nii checky tuntu vähä laiskalta aluks verkas joka oli tosi outoo :D radal se meni tosi hyvin, ei välittäny yhtää vaik jäin pitää sitä vähä liikaa kiinni ja tuli parille tosi lähelle.. Se luottaa muhun jo paljon paremmin eikä oo enää nii tarkka et teen kaiken oikein! :) meil tuli puhas rata ja voitettii se luokka ja meil oli viel päivän nopein aika, et ihan hyvin :)

andylle parin pvän maastoilu oli tehny hyvää ku se oli nii reipas ja ilosella tuulella. Radal sil meinas välit jäädä ahtaaks nii yks pysty tuli alas ku se tuli siihen nii pitkänä. Mut oli kyl iha hyvä ku oli ollu pieni hyppytaukoki.. :)Perjantaina aikasin lähettiin Andyn kanssa Saloon! Hypättiin molempina päivinä 120cm. Alica tuli mukaan kisahoitajaks(; 
Oltiin Salossa tosi ajoissa paikalla niin andy ehti levätä karsinassa ja me rauhassa tyhjättin traikku ja auto. Siel oli tosi hyvä palvelu ja meiän kamat vietiinki mönkijällä iha karsinan eteen. Lähin jo toisena  nii puol tuntii ennen otettiin poni kävelemään ja ehin vähän ravata ja laukata ennen radan kävelyy. 
Rata oli aika helppo, eikä siinä ollu ku pari linjaa ja pystyltä sarjalle oleva linja oli vaikein. Andyllä tuli 0/0 rata ja koko rata oli tosi hyvä! En ees ajatellu ratsastaa uusinassa mitenkää aikaa, halusin vaan hyvän ja tasasen radan ja sen mä sainkin :) 


tää on perjantain rata :)


Lauantaina jouduttiin myös herätä tosi aikasin ja tallilla oltiin jo puol 7.  Annettiin alicankaa ponille ruuat ja mentiin opettelee rata. Arvostelu oli A.2.0 ja rata vaikutti tosi kivalta. Lähin kolmantena joten aloin verkkaamaan taas ajoissa. Andy aluks tuntu vähän väsyneeltä mut sen hypyt oli tosi hyviä. Radalla se ei ollu ihan nii hyvin pohkeen edessä ku perjantaina mut se ei silti hidastellu yhtään ja teki kaiken mitä mä pyysin. Tein tiukat tiet ja mentiin tasasta vauhtia nii saatiin iha hyvä aikaki. Oltiin kauan kolmen parhaan joukossa mut sit luokan lopussa nopeet hevoset meni ohi ja oltiin lopulta seitsemänsiä joka oli tosi hyvin ku luokassa oli 77 lähtijää! :) mut andy oli silti parhain poni ! 5 kommenttia:

  1. Sulla on tosi hienoja poneja! missä päin espoota ne asuu, vai asuuko siellä ollenkaan? :)

    VastaaPoista
  2. Minkä merkkiset noi sun chapsit on? :)

    VastaaPoista
  3. Minkä merkkiset noi sun chapsit on?

    VastaaPoista