maanantai 6. tammikuuta 2014

Piian leiri ypäjällä

Candyn kanssa oltiin ypäjällä viime torstaina ja perjantaina Piian leirillä. Ensimmäistä kertaa olimme uudessa paikassa Candyn kanssa  ja kaikki sujui mukavasti, vaikka trailerissa oleminen oli hirveän jännäää..
Torstaina menimme enemmän sileällä ja teimme paljon puomi kavaletti harjoituksia. Aluksi hepat saivat irrotella laukassa maneesia ympäri omassa vauhdissa ja se teki tosi hyvää Candylle koska se oli niin jännittynyt ja hermostunut. Candystä tuli heti paljon letkeämpi ja jaksoi keskittyä töihin jo paremmin kun ei ollut niin paljon energiaa. Puomeilla ja kavalateilla Candy tuntui tosi hyvältä ja meidän ei tarvinnut tehdä toistoja niin paljon kun kaikki meni hyvin :)
Perjantaina menimme rataa ja teimme lyhyen verryttelyn. Candy oli taas aluksi tosi hermostunut, mutta aloitimme hyppäämisen niin nopeasti etten ehtinyt saada sitä niin hyväksi kuin eilen. Meillä oli 14 esteen rata ja tulin sen kaksi kertaa koska ensimmäinen ei ollut ollenkaan tasainen ja Candy hötkyili paljon. Loppua kohden meni paremmin, vaikka Candy hyppäsi koko ajan huonommin mitä normaalisti. Heti jos teen pienenkin virheen niin Candy pudottaa tai hyppää tosi huonosti ja rytmi menee sekaisin. Saatiin taas paljon kotitehtäviä ja seuraava Piian leiri on jo muutaman viikon päästä :)

Laitan aina videoihin musiikin, mutta haluaisitteko joskus ilman niin kuulisitte valmentajan kommentteja? :)
Tässä vielä muutamia kuvia kotona ratsastelusta Candyn kanssa! Pepestä ei ole mitään kuvia, mutta sekin jo lomalta palannut normaaliin liikuntaan ja loppuviikosta hypätään sen kanssa ensimmäistä kertaa loman jälkeen :)

22 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos valmennusvideot ois alkuperäsillä äänillä ainakin välillä :)

  VastaaPoista
 2. Vaaude, näyttääpä hyvältä nyt jo :) ja joo valkun kommentit ois kivoja kuulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja joo voin seuraavalla kerralla laittaa ! :)

   Poista
 3. Mitkä saappaat sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on sellaset tattini krokotiili nahkaset shapsit :D

   Poista
 4. Kyl mä ainaki joskus haluisin kuulla kommentit valmennusvideoista. Tai sit sillai et musiikki iha hiljasel mut kommentit kuuluis siin kans, vai meneekö liian sekavaks sillai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ens kerral ku teen videota nii kattoo kumpi ois parempi :)

   Poista
 5. Kommentit aina parempi, jos kuuluvat selkeästi! :)

  VastaaPoista
 6. MIks et oo pitkää aikaa päiittäny blokias?

  VastaaPoista
 7. Waude!! Ratsastat niin kauniisti ja eleettömästi, että ihan kaduttaa:( teistä tulee vielä hieno pari, tsemppiä:)

  VastaaPoista
 8. Ootko päässyt hevosten kaa hyvin liikkeelle? Tai onko esim tarpeeks hyvän ratalaukan löytäminen ollu vaikeeta ponin jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin on alkanut sujumaan vaikken juuri poniaikana ratsastanut ollenkaan hevosia, mutta molempien kanssa on niiin paljon töitä ja tuntuu just et oon välillä niin pihalla mitä pitäis tehä :D

   Poista
 9. tosi kivoja kuvia ja ootte niin upeita yhessä! ja joo, munkin mielestä ois kivempi välillä jos kommentitki kuuluis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ens kerralla laitan :)

   Poista
 10. Olis kiva että kuulis valmentajan kommentitkin koska ite katon videoita aina ajatuksella ja yritän oppia niistäkin:)

  VastaaPoista
 11. onks sul uudet jalkkarit :D? ja jänö on söpö pinkissä <3

  VastaaPoista
 12. Sulla on ihana blogi! Onko muuten se Schockemöhlen tummanruskee panssari vielä myynnissä? :)

  VastaaPoista
 13. Valmentajan kommenteilla ois kiva. Mielenkiintoista ois saada myös postausta sun tämän kauden tavotteista molempien heppojes kanssa, liittyi ne sitten kisaamiseen tai jonkun asian parantamiseen kotona =)

  VastaaPoista