keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Andyn luona joulua viettämässä

Hyvää joulua kaikille!! :) Viettettiin joulu meidän mökillä ja samalla tulimme hoitamaan Andyä. Andy on siis meidän mökin vieressä olevassa kuntoutuskeskuksessa. En ole ehtinyt pitkään aikaan tänne mitään päivittämään ja ajattelin, että mökillä minulla on paljon aikaa ja tietysti unohdin kameran kotiin joten en saa edes kuvia koneelle.. Onneksi olen viikonloppuna jo kotona niin sitten voin laittaa tänne enemmän kuvia ja kertoa valmennuksista paremmin! :)

Hepat on ollut mukavia ratsastaa ja Pepe jaksaa tehdä jo tunnin kunnolla töitä. Molemmilla olen alkanut käymään Hencan tunneilla keskiviikkoisin, jonka valmennuksissa en ole poneilla ennen käynyt. Sen lisäksi Marika kuitenkin jatkaa meidän valmentamista. Muutaman viikon päästä meillä on Candyn kanssa Pantsun nuorten hevosten leiri ypäjällä ja saa nähdä miten Candy kulkee uudessa paikassa...
Molemmat ovat tällä hetkellä joululomalla, Candy tosin muutaman päivän koska se villiintyy niin helposti ja  pepe on viikon lomalla ja kahden viikon hyppytauolla. Candylle ei kuitenkaan nyt mitään uutta opeteta vaan mennään enemmän maastossa ja ulkona :)

Yksi blogini lukijoista kävi kuvaamassa valmennuksiani ja kiitos hänelle näistä kuvista :) Muita kuvia mulla nyt ei ole ja en saa andystäkään täällä uusia kuvia.. :(


Andyn karva on täällä kasvanut, muttei onneksi ole yhtään lihonut! Vesimatossa se käy päivittäin joten kovaa vauhtia se kuntoutuu :) Andyn jalka on jo tosi hyvä ja liikkuukin super hyvin! Uusia kuvia mulla siitä ei nyt ole, joten väsäsin teille nopeasti pienen videon. Materiaalithan on kaikki vanhoja koska uusia ratsastusvideoita ei ole voinut ottaa. Halusin videon teemaksi laittaa "uni" teeman, vaikka se tekikin siitä huonolaatusemman koska noita hetkiä en voi enää muualla kuin unissa nähdä tai kokea. Andy on mulle tärkein poni ja en tällä hetkellä toivo mitään muuta niin paljon kun pystyisin vielä kisata sillä :')
19 kommenttia:

 1. Missä teijän mökki on?

  VastaaPoista
 2. tää sun uus heppa on niiiiiiiiiiiin hieno!!! mutta andy on ihana! :3 kylsä pääset sen kaa viel kisakentille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ihana niin mä toivon <3

   Poista
 3. eli aiot pitää andyn loppuun saakka:)? tosi ihana nähdä noin vahva side kilparatsastajan ja ponin välillä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos siihen olisi mahollisuus niin pitäisin, mutta kyllä me se joudutaan myydä jossain vaiheessa... Kiitos! :)

   Poista
 4. Oliks outoo muuttaa kaikki ponikamppeet hepoille sopiviks :) ku perjaattees kaikki pitää ostaa uutena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei meiän tarttenu ku checkyn kamat vaihtaa et on meil viel tuplasti enemmä poni kamaa :D

   Poista
 5. Miks andy on kuntoutuksessa? :)

  VastaaPoista
 6. Voieii toivon sikan et pääset andyn kisakentille! :') ja noist videoist huomaa miten paljon oot kehittyny noista ajoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana kiitos paljon!! :) ja nii mäki huomaan, tolloin heiluin hirveesti tuol :D

   Poista
 7. Tää sun blogi on ihan mun lemppari! Hyvät tekstit ja kuvat ja hienot hevoset:) onks sulla jotain hevosenhoitajaa tai sellasta ku sulla on niin monta heppaa? Vai pärjäätkö yksin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon :) Yksin hoidan kakki, mitään muuta en kyllä oikeestaan ehdi tehä:)

   Poista
 8. voi eii, hirvee ikävä noita videon aikoja! :< andy on kyllä ihan ykkönen:)

  VastaaPoista
 9. Ihana video:) ja mikä tos on toi musa kun oon ettiny tota kappaletta pitkää?:D

  VastaaPoista
 10. Kannattaisko vähän päivittää tietoja & ulkoasuu?

  VastaaPoista