torstai 4. heinäkuuta 2013

kotona ollaan ja ruotsin video tehty!

Tiistai aamuna tultiin takaisin Suomeen. Matka sujui hyvin ja checky on taas toipunut matkasta :) Candy jätettiin ruotsiin Piialle treenattavaksi muutamaksi kuukaudeksi koska se on vielä niin kokematon.

Tein koko Ruotsin matkasta nyt videon kun en oo aikasemmin sieltä oikeestaan mitään videoo laittanut.. Checkyn kanssa jatkuu täällä treenit normaalisti ja husööseen mennään seuraavaksi kisoihin.


21 kommenttia:

 1. kiva video, tykkään hirmusesti sun blogista kun ei oo mitää peruspuskailua:)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Tiiaan. Tää on yks parhaista blogeista ja odotan aina innolla postauksia!:)

  VastaaPoista
 3. Jee tää oli kiva! Tee heti kun ehdit niin se varustepostaus sun kamoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ja juuu enköhän pian saa sen valmiiks!

   Poista
 4. Ihana postaus ja oot niin hyvä ratsastamaan !

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kun teit koostevideon :) vaikka oonkin jo pitemän aikaa seuraillu blogias niin ei oo tullu aikasemmin juuri kommentoitua.. Tosi ihana blogi, varsinkin kun joku oikeesti menee tavoitteelisesti ja kilpailee aktiivisesti!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva video :-) Checky on ihan mahtavan näköinen poni ja näyttää aika vaativalta ratsastaa, meette sika hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ja joo osaahan se olla aika hankala :D

   Poista
 7. Tosi kiva video :) Ratsastat tosi hyvin ja kiva lukea tällästä blogia, jonka kirjoittaja kilpailee ja valmentautuu aktiivisesti ja tavoitteellisesti jossakin tietyssä lajissa. Tosi kiva blogi ja todella ihanat ponit sekä hevonen :)

  VastaaPoista
 8. ihana video ja oon paras kuvaaja :)<3

  VastaaPoista
 9. Olisiko sinulla mitäön vinkkejä kuinka saisi pidettyä kantapäät noin alhaalla kuin sinä pidät? Itselle se on suuri ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut ei saa kantapäitä kunnolla alas. Syynä voi olla mm. kireä akillesjänne tms. Saatko kantapäät maahan kun menet kunnolla kyykkyyn?

   Poista
 10. Apua miten ihana blogi ! :) Löysin tämän ihan sattumalta ja heti heräsi suuri kiinnostus. :) Blogisi on ihana ja yhdyn Tiiaan, blogisi ei ole mitään perus puskaratsastusta vaan oikeasti valmentaumista ja kisaamista!

  Tykkään myös hirmuisesti noista sun hevosista ! Niin mageita ja kivoja, ettei mitään rajaa :3 Odottelen aina yhtä innolla postauksiasi tästä päivästä lähtien ja onneksi löysin tämän blogin. :)

  Ainiin, joko kerroin, että sait juuri uuden lukijan? ;)

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus. :) Ehkäpä melkein ainut blogi, jota on mielenkiintoista seurata ja jaksan lukea aina kaiken loppuun, kattoa videot jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nii no mä ny en oo kauhee ahkera kirjottelee pitkii tekstei :D

   Poista