sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hollolan kisat 9-10.5

Viime viikonloppuna oltiin laaksolla ekoissa ulkokisoissa checkyn kanssa. Siellä kiellettiin ulos kahesta luokasta, syystä ja toisesta.

Hollolassa oli monen päivän kisat ja päätettiin mennä sinne ensin rataharjotuksiin torstaina, että sais hyvän radan ennen kisoja. Ne menikin iha hyvin, vaikka alkurata olikin epätasanen mutta rytmin löytyessä tuli hyviä hyppyjä :)
Perjantaina menin metrin ja 110cm. Metrin alkurata oli hyvä, mutta hylättiin viimesillä esteillä. 110cm tuli tokalle kielto mut loppu rata oli tosi hyvä ja checky hyppäs vedenki ilman mitään ongelmia :)
Hollolasta tultiin suoraan Laukkoon meiän mökille ja checky on saanu täällä maastoilla. Se on ollu taas ihan innossaan ku ollaan laukattu ravirataa ympäri :D Lähetään huomenna kotiin ja ensi viikolla on aluevalmennus ja reilu viikon päästä maajoukkuevalmennus. tänne on syntyny niin söpöjä varsoja ♥

 
Tää oli nyt tällänen pikanen päivitys mut kirjottelen seuraavaksi valmennuksista! :)

4 kommenttia:

 1. Haha :D sykeröhän on ihan liekeissä tossa ekassa kuvassa! ;) ihana <3 söpö varsa... Arvaa ku mul on varsa kuume ja sä lisäät tämmösii söpöi kuvii varsoist <33333 tää oli just kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa jep :D ja älä ne on ihan yli ihanii !! <3

   Poista
 2. ratsastat hyvin ja sulla on söpö poni :)

  VastaaPoista
 3. mitä andylle on käyny ku et enää siit mitään puhu ? onks se kuollu?? :o

  VastaaPoista