torstai 16. toukokuuta 2013

Aluevalmennus Laaksolla

Oltiin eilen checkyn kanssa Laaksolla Tepon aluevalmennuksessa. Meidän tunti alkoi vasta kahdeksalta ja venyi niin pitkään, että kymmeneltä päästiin lopettamaan :D
Normaali alkuverkka ja sitten muutama pienempi hyppy ja aika pian jo alettiin hyppäämään radan pätkiä. Pitkää vettä hypättiin ja kauan sitä mentiinkin kun kaikki kielteli siihen vuorotellen.. Checky meni sen kyllä tosi hyvin, mutta se laitettiin vetohevoseksi, että oltaisiin saatu toinen hevonen hyppäämään, mutta checky ei innostunu siitä ku joku tuli perässä ja kielsi. Muuten kaikki meni hyvin ja poni oli kuuliainen ja viimeinen rata oli pitkästä aikaa ihan super hyvä ! :)

Video viikon aikasista tapahtumista, eli hollolan kisat, aluevalmennus ja laukosta muutama pätkä :)
17 kommenttia:

 1. Ihana video ja huippu poni!! Ootte hieno tiimi ja checky hyppää TOSI hyvin :)))

  VastaaPoista
 2. Kiva video, poni on ihan sika hieno ja hyvin meette! :)

  VastaaPoista
 3. Paljonko ootte yhessä hypänny korkeimmillaan rataa? Entä yksittäistä?
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei me niit korkeuksii katota :D välillä hypätään vähän isompaa mut muuten aika pientä :)

   Poista
 4. Super hienosti meette! Ja voi että olis niin makee tommonen rata missä vois vaan laukkailla!:D

  VastaaPoista
 5. tää oli kiva postaus! vitsi sykerö menee lujaa!! mahtava! ;))toi video oli ihana ku ootte nii täydelline pari ♥ ja toi oli nii ihana näköstä ku veditte tuol radal täysii ja kaikkii laukan vaihtoi jne! sykerö näytti menevän tosi ihanasti :)

  VastaaPoista
 6. Ei vitsi sullao n hieno poni! :)
  Hienosti meette

  VastaaPoista
 7. Hienolt näyttää mut miks et myötää yhtää? Ymmärrän et toi poni on aika energinen mut hyppää niin suorana eikä pysty venyttää yhtää et huh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän omat virheeni ja mul on sitä varten valmentajat niin teiän ei tarvi puuttuu mun ratsastustyyliin. Eikä checkyn nyt tarvi enempää noilla esteillä venyttääkään..

   Poista
  2. Mulle ainaki on opetettu et kunhan käsi on joustava ja pehmee ni esteen päälläki voi olla vähän tuntumaa. Etenkin jos on herkkä poni alla nii on parempi istua mahd. hiljaa. Muutenkin ylimyötääminen ja muu heiluminen häiritsee ponia enemmän ku se että joskus ratsastaja saattaa jäädä suuhun vähän kiinni. Tämä vastauksena siis Anonyymin analysointiin. Lauralle tsemppiä kesän kisoihin :)

   Poista
 8. Mäkin kommentoin ton aikaisemman anon kommenttiin, että eihän tossa mainita mitään istumisesta vaan myötäyksestä. Kyllä ne puomit alkaa tippumaan kun poni ei pääse hyppäämään jos joku roikkuu suussa. Huomaa tässäkin sen että Laura on saanut koko ajan vain hyviä kommentteja eikä kestä selväti yhtään kritiikkiä. Tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo kylhä ne puomit tippuu jos roikun sen suus mut tarkotin tol mun kommentil et tiiän ite kyl mitä teen väärin et ei teiän tarvi alkaa selittelee :D mut joo ihan miten vaan :)

   Poista