lauantai 26. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja uusi ulkoasu!

Kuvittelin, että lomalla oisin ehtinyt tänne päivitellä mutta koko ajan olikin kiire. Erikoispostausta on kyllä tulossa jossain vaiheessa :)

Valmennuksia on ollut nyt vähemmän ja ponilla ollut kevyempään kun kisoissakaan ei olla oltu. Hallimestaruudet on parin viikon päästä.
Syyslomalla mulla oli yksi Marikan estetunti ja muuten menin itekseen. Tein normaalia pidemmän verkan ja ehdittiin hyvin rakentaa pitkä rata koska Marika oli vähän myöhässä. Checky oli rauhallinen ja kuunteli hyvin. Radalla vähän villiintyi, mutta sain pidettyä sen yllättävän hyvin kontrollissa. Mun oma istunta on parantunut hypyssä ja oon muutenkin oivaltanut jotain checkyn kanssa :) Mentiin yksi pienempi ja toinen vähän isompi rata niin paljon hyppyjä ei kuitenkaan tullut.Mun kaveri teki mulle bannerin ja muokkailin vähän ulkoasua, mitä mieltä olette? :)

29 kommenttia:

 1. Tosi hieno poni ja hieno ulkoasu! Ja ihana maneesi :P

  VastaaPoista
 2. ootko -97 vai -98 ? :)

  VastaaPoista
 3. Oot ihan megataitava ratsastaja! Sulla on kans hienot ponit.

  Tää uus ulkoasu on tosi hieno ja kiva, ja banneri on hieno.

  Oon siitä asti kun löysin sun blogin odottanu, koska kirjotat uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 4. tosi mageita kuvia !! toi maneesi on niin hieno, oot tosi hyvä ratsastaja ja sun ponit on jotai niin täydellistä :'3 voitko tehä joskus videopostauksen ?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja ois lähempänä täydellistä jos toisella vois ees ratsastaa :D ja no pitää kattoo kylmä ehkä joskus :)

   Poista
 5. Koska candy tulee suomeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marraskuussa :) tarkkaa päivää ei oo vielä kun ei olla saatu sille kyytiä..

   Poista
 6. Osaatko kertoa, mitä matskua tuo maneesin pohja on? Ja millaista huoltoa kaipaa yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siin on kuitua, jtn vanua tai sen tapast ja sit hiekkaa ja vie öljyy :) aluks se oli tosi huono et meni heti käytön jälkeen pehmeeks mut ny on tasottunu ja ei sitä tarvi mitää muutku lanaa koko ajan :)

   Poista
 7. tosi hienoja kuvia ja hieno ulkoasu!:)
  tuo maneesin pohja näyttää hyvältä:D

  VastaaPoista
 8. Oot tosi taitava ratsastaja ja sulla on ihanat ponit.:) Nää kuvat on kaikki ihan mahtavia ja ulkoasu näyttää mun silmään tooosi hyvälle! :))

  VastaaPoista
 9. vvaau, meette tosi hyvin checkyn kans, ihana poni ja sä oot tosi hyvä ratsastaja:)! onko checky viel myynnissä, jos on nii pystytkö sanomaan täällä missä hintaluokassa, etitää nimittäi mulle just isoo este ponia ja checky vaikuttaa tosi kivalle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja en täällä kerro hintoja :)

   Poista
  2. okei ymmärrän:) onko checkystä myynti-ilmotusta missään ? =)

   Poista
 10. Olette ihana pari Checkyn kanssa<3
  Minkä pituinen muuten olet? (:

  VastaaPoista
 11. Heippa Laura! Oot todella taitava ratsastaan, sun ponit on kans tosi makeita!:) Tää kysymys ei liity yhtään tähän postaukseen miteenkään,mutta mun olis tarkotus lähtee ens vuonna piialle Ruotsiin.ja haluaisin tietää vähän kustannuksista... Mitä hintaluokkaa on suunnilleen 1:300-600, 2: 600-1000 3: 1000•1500 4: 2000-3000> olis todella mukava jos vastaisit tähän!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi :) laita mulle vaikka sähköpostia lauraluusuaa@gmail.com tai vaik viestii kikis lauraluusuaa ku sit voin laittaa sulle sillee tarkemmin ! :)

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Minkä niminen talli :)?

  VastaaPoista