lauantai 21. syyskuuta 2013

Paljon asiaa, kuvia ja videoita!

Mulla on ollut tosi kiire koko ajan, joten en oo ehtinyt kirjotella tänne :( Nyt saatte kuitenki monen viikon tapahtumat tiivistettynä!

Koulua ollaan ponin kanssa treenattu paljon ja oltiin yhissä koulukisoissakin. Olin ihan yllättynyt kun Checky oli radalla aika rento, vaikka verkassa hermostui odottelusta ja sateesta. Saatiin muistaakseni 59% joka on mun mieletä tosi huonosti koska Checkyllä on hienot liikkeet ja mitään rikkeitä ei tullut.  Kotona ei oo pysähdykset ikinä onnistunu kun poni ei jaksa seistä hetkeäkään, mutta kisoissa se malttoi hienosti! Checky silti yllätti mut vaikka ei hyviä pisteitä tullu :) Lähdettiin kotiin heti radan jälkeen, joten en tiedä yhtään monensia olimme.
Tässä on video meiän koulutreeneistä joka lähetettiin myyntivideona kouluratsastajalle.


Koulukisojen jälkeen aloimme keskittyä taas esteisiin. Hyppäsin checkyllä muutaman kerran itekseen ja se meni tosi hyvin. Ei ole tullut pitkään aikaan mitään kieltoja tai muita virheitä. Ponin vauhti ja esteiden välissä rentoutuminen on kyllä vieläkin haaste :D Hyppään tosi harvoin itekseen ja silloin kun menen niin teen vain helppoja pieniä tehtäviä ja yritän saada kaikki tehtyä tasasesti ja rennosti. 
Ärsyttää tosi paljon kun oon muokannut noi kaikki kuvat, mutta kun lisään ne tänne nii kaikki ei näy muokattuna!! :/checky on vaa nii sulonen :3
Lähdin Ruotsiin muutama viikko sitten noin viideksi päiväksi. Siellä valmentauduin Candyn kanssa ja oli ihanaa nähdä miten se on kehittynyt! Kunto ei ole parantunut, mutta sitä mä täällä Suomessa voin hyvin nostaa. Se on saanu lisää massaa ja kasvanu myös korkeutta :3 Hypppy on sillä jo paljon parempi ja voimakkaampi. Olin myös Piian ja Fredden mukana kisoissa ja auttelin niitä muutenkin hevosten kanssa ja kokeilin niiden yhtä hevosta. 
Heti Ruotsista tultuani kotiin lähdin seuraavan aamuna Saksaan. Siellä kävimme monella eri tallilla kokeilemassa hevosia. Yksi 8v. tamma oltais ostettu, mutta se ei päässyt eläinlääkäristä läpi :(

Suomessa treenailut jatkuivat checkyn kanssa normaalisti. Marika piti meille yhden estevalmennuksen ennen ypäjän kisoja. Checkyllä oli reilu viikon hyppytauko ja sen huomasi... Aluksi oli ihan toivotonta kun poni laukkas kentän toiseen päähän ennenkun sain sen hidastamaan :D Checky hyppäsi kuitenkin tosi hyvin ja etäisyydet onnistui :) 

Eilen oltiin ypäjällä pitkästä aikaa kisoissa. Menin metrin ja 110cm. Checky oli verkassa tosi hyvä ja kuunteli hyvin. Tällä kertaa se oli myös radalla tosi hyvä! Kisathan oli hallissa niin se auttoi jo paljon kun checky on paljon rauhallisempi sisällä. Mentiin molemmat radat puhtaasti ja sijotuttiin molemmissa, mutta en muista monenneksi :D Uusinnoissa en halunnut tehdä pienempiä teitä koska poni on ollut koko kauden epävarma kisoissa niin halusin kasvattaa luottamusta ja saada tasasia ratoja alle. 110cm rata ei ollut niin tasanen kuin metrin mutta sen video on kuitenkin tässä :)
25 kommenttia:

 1. Ihana Checky! ♥ Hyvä ratsastaja oot, kieltämättä :)

  VastaaPoista
 2. pakko sanoa, että oot kyllä hurjan lahjakas ja taidokas ratsastaja ikäiseksesi! monesti on kuullut huonoa palautetta (luonnollisesti täysin tuntemattomilta....) teidän menosta, mutta tällaisen kouluratsastajan silmään tuo hyppely on kyllä siistiä ja tasaista ponin meininkin huomioon ottaen, sun ratsastuksesta ei voi paljoa pahaa sanoa!

  VastaaPoista
 3. Onko checky myynnissä?

  VastaaPoista
 4. saatko toisen hevosen:O miten ihmeessä sun aika riittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon kasilla, ja meillä on kaks hevosta ja yks poni omalla takapihalla, ja liikutan ja hoidan ne ite, koulussa numerot 8-10. Ja ihan hyvin pystyn tuon kaiken tekemään, joten tuskin on suuri ongelma Laurallekkaan. Ja nyt kun Checkykin myydään, niin ei se nyt paha oo :)

   Poista
  2. Ostetaan juu toinen hevonen mit checky myydään. Silti on tosi kiire kyl ku teen kaksoistutkintoo niin kouluun menee hirveesti aikaa :(

   Poista
  3. Mitä sä opiskelet?:)

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Lue tosta aikasemmasta kommentista, olen kasilla, yläasteella kasilla.

   Poista
  6. Sulta ei kysytty!

   Poista
  7. eli oon siis eka anonyymmi ja joo mullakin on pihassa kuusi hevosta ja myös niitä hoidan ja liikuttelen:D mutta kilpailen tavoitteellisesti/valmentaudun yhdellä, kyllä munkin aika riittää. mutta sä kenttäratsastajaksi pyrkivä tuskin niin kovalla tasolla kilpailet kuin Laura:DD Laura kuitenkin käy koulun ohella valmennuksissa ruotsissakin yms
   Ja joo kasiluokan koulunkäynti on aika lastenleikkiä :D

   Poista
  8. siis en ny tajuu kelt kysyttii ja mitä mut joo mul ei oo paljo muuhu aikaa ku kouluu ja ratsastuksee ja joudun valmennusten takii olla paljo pois koulusta :D

   Poista
 5. voi että toi poni on niiin hieno :) !

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. ei oo checkyy myyty viel ja jos joku on kiinnostunu niin voi laittaa viestiii luusuat@kolumbus.fi ku siit ei oo viel ilmotust missään. Meiän oli tarkotus vaihtaa se saksas hevosee mut siellä olevat hevoset eivät olleet mukavia tai sit ne oli rikki..

   Poista
 7. Hello! This is my first comment here so I just wanted
  to give a quick shout out and say I truly enjoy
  reading your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that
  deal with the same subjects? Thank you!

  My webpage :: toy horses

  VastaaPoista
 8. This blog was... how do you say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me.

  Thanks a lot!

  My blog post ... toy horses

  VastaaPoista
 9. I read this article fully on the topic of the comparison of latest
  and earlier technologies, it's remarkable article.

  Feel free to visit my homepage :: horses for sale

  VastaaPoista
 10. Mikä musiikki tuossa Ypäjän 110cm videossa on? :)

  VastaaPoista
 11. Mikä biisi on tos checkyn kouluvideos:)

  VastaaPoista