torstai 21. maaliskuuta 2013

Sileellä treenailua ja Tepon valmennus

Anteeks taas ku en oo ehtiny tulla mitään kirjoittamaan mutta on ollu vaa niin paljon kaikkea muuta et en oo ehtiny. Ootte toivonu et tekisin ruusukkeista videon ja omasta kehityksestä postauksen mut voi mennä aikaa ennenku saan tehtyä :D

Checkyllä on ollu nyt paljon silellä valmennuksia ja hypänny oon vaan muutaman kerran. Oon myös menny muutaman kerran koulusatulalla ja pystyn jopa jo istua siellä vaikka aluks tuntu niin kauheelta :D
Checky on ollu ihan super ja muuttunut paljon kevyemmäksi edestä! Käytiin viime maanantaina pitkästä aikaa tepolla ja ihmettelen vieläkin miten se oli nii rauhallinen. Mun istunta on myös vähän parantunu nii poniki on jo rauhallisempi. Aluks tehtiin ristikoilla kontrolliharjoituksia ja sitten lisättiin siihen puomeja. Checky keskitty tosi hyvin ja oli avuillla. Mentiin kolmen esteen jumppaa ja siihen lisättiin pikkuhiljaa radan pätkiä. Lopuks mentiin vähän isompana kaarevaa linjaa ja se meni myös tosi hyvin.


 
 
 
Laitoin tähän nyt videon koska ei oo taaskaan yhtään kuvia.. Andystäki muutama pätkä videolla :D Muutama pätkä tepon valmennuksesta ja muuten videot helmikuun maajoukkuevalmennuksesta.

Lauantaina mennään Tampereelle kisoihin ja ens viikolla lähetäänkin ruotsiin!!

18 kommenttia:

 1. oii ihana sykerööö! menee niin hienosti ♥ söpö andy! :) onnee kisoihin ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköistä tuo teidän meno :)

  VastaaPoista
 3. missä kamu on nykyään?voisitko tehdä joskus postauksen missä esittelisit kamun ja muut mahdolliset edelliset heposet??tosi mukavan näkösiä hyppyjä ja hyvän näköistä menoo!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kamu on hyvinkäällä:) ja juu voin jossain vaiheessa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Siel ois ollu kisat mut ei lähettykkää sinne..

   Poista
 5. Tosi kiva postaus ja upee video! :D ♥

  http://sorsaporo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. miks ette lähteny :o

  VastaaPoista
 7. Missä Kamu on nykyään? Miks se ei oo sulla enää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on hyvinkäällä ja myytiin koska jäi pieneksi :)

   Poista