tiistai 29. tammikuuta 2013

Maajoukkuevalmennus ja aluevalmennus

Pari viikkoa sitten oli maajoukkueleiri josta en oo aikasemmin ehtiny kirjottaa :D Leiri oli kolmipäivänen ja aika tylsä ku ei ollu oikeestaan mitään muuta ohjelmaa ku valmennukset. Checky oli ekana päivänä ihan hirveen villi, olin ihan epätoivonen ku mulla ei ollu mitään kontrollia siihen.. Työskenneltiin paljon ympärällä ja mentiin pieniä esteitä. Lopuksi tultiin linjaa joka piti mennä tietyillä askelmäärillä ja seuraavalla kerralla lisätä yks askel ja checky meni aina yhen askeleen vähemmän kun muut. Lopuks ku poni oli vähän rauhottunu sain oikeen askelmäärän.
Lauantaina mentiin pienempää rataa ja sunnuntaina hypättiin kunnon rata. Vikana päivänä checky kuunteli mua jo paremmin ja mentiin rata ilman mitään ongelmia :)

Viime viikonloppuna oli aluevalmmennus. Siellä tehtiin kontrolli harjotuksia pienillä esteillä jotka teki tosi hyvää meille ku vauhtia oli taas aluks ihan liikaa :D Lopuksi mentiin muutama este silleen, että ennen estettä pysähdys ja esteen jälkeen pysähdys koska mitkään puolipidätteet ei menny läpi.. Tän jälkeen tultiin pieni pätkä radasta uudestaan ja checky meni tosi hyvin!! :)

Tässä taas nopeesti tehty video! Videot nyt valmennuksista ja muutama kuva kesän kisoista.ootan niin paljon jo kesän kisoja! :)

17 kommenttia:

 1. ohooo!! sykeröhän käy kuumana ku pukittelee :DDD sika sulonen <33<33

  VastaaPoista
 2. Sun pitää postata useemmin!;) ootte nii hieenoi<3

  VastaaPoista
 3. Ratsastat niin hyvin! oon nii kateellinen sun istunnalle ja kaikelle !! <3 :D

  VastaaPoista
 4. Löysin tän blogin youtuben avulla kun katsoin sun hienoja videoita ja sitten päätin tulla kurkkaamaan itse blogiakin!
  Tää blogi on tosi hieno ja sä ja Chesky ootte kyllä hyvä pari ja esteet näyttää helpoilta kun teijän menoo kahtoo. Kuinka korkeaa ootte yhessä hypänneet?
  Mukava blogi tosiaan ja sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) No kisoissa muutama 120 menty ja kotona mennää yleinsä pienempää ja sit joskus vähä isompaa rataa :)

   Poista
 5. tosi kivan oloinen blogi!
  musta tätä olisi paljon kivempi seurailla ja lukea, jos blogin ulkoasuun panostettais vähän enemmän! meinaan et saattais monia ihastua sun blogiin jos olisi hieno ulkoasukin :)
  ja sitten blogi voisi olla leveämpi, ja kuvat paljon suurempia niin näkisi paremmin :D !

  mut tää oli mun mielipide, tää on kiva näinkin :-) !
  onnee teille tulevalle kaudelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo just laitoin uuden bannerin, en oo aikasemmi mitää ehtiny tekee tälle ulkoasulle :D ja kiitti:)

   Poista
 6. Oletteko rikkaita? Kiva blogi!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva blogi ! Liityn lukijaksi :)
  Mulla on viimenen ponivuosi startannut vuoden vaihteessa ja nyt olisi tarkoitus vetää tämä vuosi täysillä ylläpitoponini kanssa. Lajinahan meillä on esteet ja tavoitteet lähinnä aluetasolla. Minunkin blogini saat kurkata, jos vain jaksat : www.prinsanton.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Teetkö bannereita muillekkin kuin vaan itellesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ite tehny tota vaa mun kaveri:))

   Poista
  2. Okei, sulla on hienoja noi bannerit eli sun kaveri on aika taitava tekemään noita :)

   Poista