keskiviikko 12. syyskuuta 2012

poni SM ja piian valmennus

Viime vkloppu oltiin sm:issä ja siellä ei sitte menny ihan niinku suunniteltiin.
Perjantaina oli eka osakilpailu joka oli vaan 115cm ja sieltä meille tuli ihan mukavasti virhepisteitä mukaan, tuli yks kielto ja pudotus jotka oli iha mun tyhmiä virheitä, muutama aikavirhekki tuli nii yhteensä 10vrp. Lauantaina oli 120cm ja andy oli tosi virkeellä tuulella nii verkassa ku radallaki :) Radalta saatii mukaa taas aika paljo virheitä, yks kielto ja pudotus. Ennen viimestä päivää meillä oli 18.5 virhepistettä.
Sunnuntaina, viimesenä osakilpailuna oli ekana 120cm ja siitä kaikki hyväksytyt tulokset menivät vielä 130cm. Andy hyppäs näin vikana pvänä parhaiten vaik oliki vähä väsyny. Alku radasta teki superhyvii hyppyi mut kolmoissarjalle tökkäs.. samallailla mitä se pmissä teki, ei huvittanu nii se jäi vaa pyörii siihe. toisel kerral se kyl meni sen ja sit sen jälkeen se meni tosi hyvin viel sarjanki mut sit se kiels pystylle johon se ois tullu vähän lähelle. No siihe jäi meiän smät vaik eihän meil noillla virhepisteillä ois ollu paljoo mahollisuuksii.
 Seuraavaks andynkans alkaa valmistautuminen hallikautee :)
Tänään keskiviikkon oltiin Husös Piia Pantsun valmennukses checkyn kans:) 
Oon joskus keväällä ollu andyn kans kerra ja sielt sai tosi paljon hyvii neuvoja ja nyt heti ku kuulin et piian valmennus on husös nii mentiin sit sinne. 
Checkyllä viimeks hyppäsin vajaa kaks viikkoo sit ja sen huomas kyl heti ku poni oli iha villi.. Alku tunti tehtii kontrolli harjotuksii jotka autto mua saamaa checkyy kuuntelemaan.  Lopputunnist mentiin pitkää rataa jos oli vaikeitaki kohtia. Poni hyppäs super hyvin mut kolmoissarjan a ja b osan välissä menin tippumaan ku toin sen nii huonosti sisään nii se ei enää pystyny menee toista osaa.. sen jälkee se meni hyvin ku toin sen vaa oikein :) esteiden välis piti tehä aika monta volttia et sain sen vähä rauhottumaan ku välillä meinas mennä turhan lujaa..
Täs on sit viel pari kuvaa kangasalan kisoist ja sit kesältä :)

andy kuntoutukses ! :)4 kommenttia:

 1. Liityin lukijaks! :)
  Ootte andyn kaa ihan super hyviä!!

  VastaaPoista
 2. olitks toi sellai vesikone mis andy o? :) söpö ilmavara sykeröl tuol valmennukses ;D

  VastaaPoista
 3. se oli vesimatto:D haha juu sil oli vähä intoo siel (;

  VastaaPoista